Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie

Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g carne, 2 linguri margarina sau unt, 2-3 cepe, 400 g sfecla, 1-2 morcovi, 1 1/2 lingurite sare, 1 virf de cutit de piper, 1 foaie de dafin, 2-4 dl apa, 1-2 lingurite zeama de lamiie sau otet, smintina (facultativ).

Mod de preparare: Carnea se taie in cubulete. Grasimea se incinge. Se prajeste carnea intr-o tigaie, nu toata odata, pe foc mijlociu si se pune apoi intr-o cratita.
Ceapa, sfecla si morcovii se curata. Se pun in cratita impreuna cu sare, piper, foaia de dafin. Se adauga 2 dl apa. Se fierbe acoperita de un capac, pe foc mic, circa 15 min. Varza se toaca marunt si se pune in cratita. Se mai pune apa si se fierbe inca 5-10 min. Se adauga zama de lamiie sau otetul, dupa gust. Se poate adauga smintina.
Se serveste cu cartofi fierti, muraturi, salata.

1.822 vizualizări
691 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
10. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
12. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
15. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
16. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
22. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
27. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
29. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
30. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.