Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne tocată » Perişoare din piept de pasăre cu castraveţi acri |
Perişoare din piept de pasăre cu castraveţi acri |
Ingrediente: Perisoarele: 250 g piept pui, 50 g orez, 50 g ceapa, 3 linguri untdelemn, 2 linguri apa rece, un ou, 25 g faina, piper, marar, patrunjel, sare.Sosul:50 g untdelemn, 1/4 l apa, 1/2 l suc de rosii, ceapa rasa fin, 25 g faina, marar, patrunjel, telina, sare.
2.793 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză) 4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri) 5. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre) 6. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin) 8. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii) 9. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 10. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte) 11. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Rulade mici cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 18. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne) 21. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi) 22. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 23. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 24. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 25. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 26. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 27. Supă de mere acrişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 28. Supă de măcriş cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 29. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume) 30. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |