Ochiuri în cartofi la cuptor - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ochiuri în cartofi la cuptor

Ochiuri în cartofi la cuptor

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 750 g cartofi, 100 g unt, 1 ceaşcă lapte, 100 g şvaiţer ras, 8 ouă, sare.

Mod de preparare: Se face un piure din cartofii fierţi amestecaţi cu 50 g unt, 50 g şvaiţer, sare şi lapte fierbinte. Se unge o formă de sticlă cu unt şi se aşează piureul. Se apasă cu dosul unei linguri şi se fac opt adîncituri în care se sparge cîte un ou. Se împrăştie restul de unt şi restul de şvaiţer şi se dau la cuptor pînă cînd ouăle se prind.
Se servesc fierbinţi.

3.693 vizualizări
854 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
8. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
9. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
10. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
13. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
17. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
18. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
19. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
20. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
22. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
24. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
26. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
27. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
30. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.