Ouă cu ficat de pasăre sau cabanos - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă cu ficat de pasăre sau cabanos

Ouă cu ficat de pasăre sau cabanos

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2-3 oua, 150 g cabanos sau 1 buc. ficat de pasare, o lingura unt, sare, patrunjel verde tocat fin.

Mod de preparare: Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sint gata se curata si se pun in pahar. Cabanosul, sau ficatul de pasare, taiat in felii foarte subtiri, se rumeneste in unt si se pune in pahar, deasupra oualor. Se presara cu sare si patrunjel verde.

2.083 vizualizări
688 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
7. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
25. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.