Ouă cu sos de ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă cu sos de ciuperci

Ouă cu sos de ciuperci

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 oua, 1/2 kg ciuperci, 2 cepe, 1 legatura patrunjel verde, 1 ceasca zeama de carne sau de zarzavat, 1/2 lamiie, 1 lingurita faina, 75 g unt, sare, piper, 60 g smintina.

Mod de preparare: Ouale se fierb foarte bine. Se toaca cepele si ciupercile curatite si se inabusa in unt impreuna cu verdeata. Cind s-au inmuiat, se presara faina si se stinge cu zeama de carne si cu smintina. Se adauga sare, piper, zeama de lamiie. Sosul ingrosat se toarna peste ouale fierte tari, taiate sferturi si asezate pe farfurie.

1.902 vizualizări
742 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
8. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
17. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
18. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
20. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
22. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.