Budincă fiartă din brânză de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Budincă fiartă din brânză de vacă

Budincă fiartă din brânză de vacă

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg brinza, 2-3 oua, 1-2 linguri unt, 2-3 linguri smintina, 2-3 linguri lapte, 1 lingura gris, 1 felie de franzela muiata in lapte, sare.

Mod de preparare: Se freaca untul spuma, se adauga brinza data prin sita sau foarte bine sfarimata cu furculita, smintina, grisul, miezul de piine bine sfarimat, laptele si ouale bine batute. Se amesteca totul foarte bine. Se asaza aceasta compozitie intr-o cirpa curata, subtire si uda, dindu-i forma rotunda. Se fierbe in apa clocotita cca 1 ora. Cind este fiarta, se rastoarna pe farfurie si se serveste cu smintina.

2.290 vizualizări
812 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
8. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
10. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
20. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
23. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
29. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
30. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.