Cornuri cu crenvurşti - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Cornuri cu crenvurşti

Cornuri cu crenvurşti

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g unt, 6 crenvursti, 6 cornuri drepte.

Mod de preparare: Fiecare corn si fiecare crenvurst se taie in doua pe lat. Jumatatile de corn se scobesc de miez, se pune in fiecare jumatate cite o bucatica mica de unt si se introduce cite o jumatate de crenvurst, in asa fel ca sa intre cit mai mult in corn. Partea taiata trebuie sa fie inauntru. Se asaza cele 12 jumatati de corn pe o tava unsa cu unt si se tin la cuptor timp de 10-15 minute.
Se servesc calde, imediat dupa ce au fost scoase din cuptor.

2.823 vizualizări
805 tipăriri
9 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Cornuri cu tocătură şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Cornuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Cornuri umplute cu brânză de vacă şi chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Cornuri cu anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Budincă de cornuri (Dulciuri > Budinci)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.