Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu organe » Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (I) |
Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (I) |
Ingrediente: 300 g ficat, 200-300 g ceapa, 3 linguri (60 ml) untdelemn, 200 g unt, 100 ml smintina groasa dulce, cite o jumatate de lingurita cu condimente de pasteta:piper, ienibahar, coriandru,nucsoara (sau dupa preferinta), sare fina.
2.066 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză) 4. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 6. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 7. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri) 8. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri) 9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre) 10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume) 11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 12. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin) 13. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii) 14. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 15. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 16. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci) 17. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte) 18. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte) 19. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 20. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 21. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 23. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne) 24. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne) 29. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi) |