Supă de zarzavat cu smântână - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Supe cu legume » Supă de zarzavat cu smântână

Supă de zarzavat cu smântână

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 mina fasole verde, 2 cartofi, 3-4 rosii, 1 lingurita faina, 1 lingura unt, 1 lingurita patrunjel si marar tocat, 1/2 pahar smintina, sare.

Mod de preparare: Se pun la fiert morcovul, patrunjelul si ceapa, taiate ca fideaua, fasolea bucatele, cartofii cuburi. Dupa ce dau citeva clocote, se adauga rosiile curatat4e de pielita si seminte, taiate bucati mici si sarea. Se face un rintas de faina cu unt si se adauga la supa, amestecind incet. Se pune mararul si patrunjelul tocate si se lasa sa mai fiarba incet, acoperita, citeva minute.
Se drege in farfurie cu cite o lingura de smintina.

3.542 vizualizări
860 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.