Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu organe » Mâncărică de ficat cu sos picant |
Mâncărică de ficat cu sos picant |
Ingrediente: 250 g ficat de pasăre, viţel sau porc, 200 g ceapă, 80 g unt sau untdelemn, 2 cuişoare întregi, cîte un vîrf de cuţit de condimente (piper, ienibahar, coriandru, scorţişoară), 150 ml vin, 200 ml suc de roşii, sare.
5.257 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă) 3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 5. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate) 6. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri) 7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri) 8. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii) 9. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume) 10. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 11. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe) 12. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume) 13. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate) 14. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 15. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate) 16. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci) 17. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 23. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne) 24. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 25. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 26. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 27. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate) 28. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe) 29. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate) |