Roşii umplute cu carne şi ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Roşii umplute cu carne şi ciuperci

Roşii umplute cu carne şi ciuperci

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 roşii mijlocii, puţină carne de pasăre fiartă sau friptă, 3-4 ciuperci, sare, piper, puţin oţet.
Pentru maioneză: 1 gălbenuş, 1 linguriţă muştar, 50 ml ulei.

Mod de preparare: Se aleg roşii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se lasă să se scurgă după ce s-a pus sare, piper, oţet. Se taie mărunt un rest de carne de pasăre, fiert sau fript, se amestecă cu maioneză, adăugînd cîteva ciuperci tăiate felii şi fierte în apă cu sare. Se umplu roşiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciupercă şi se aşază pe farfurie cu frunze de pătrunjel verde împrejur.

6.186 vizualizări
1.075 tipăriri
5 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
14. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
17. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
29. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.