Jumări ca la Olteniţa - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Jumări ca la Olteniţa

Jumări ca la Olteniţa

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 ouă, 2 cartofi, 100 g cârnaţi afumaţi, 1 felie costiţă afumată, 1 ceapă, 100 g ficat de porc, 1 legătură pătrunjel, sare, piper.

Mod de preparare: Tai ficatul bucăţele, cureţi şi toci ceapa şi le prăjeşti în ulei încins. Cureţi apoi cartofii, îi tai cubuleţe, îi presari cu sare şi îi prăjeşti în ulei. Adaugi cârnaţii tăiaţi rondele, costiţa tăiată fâşii şi ficatul prăjit cu ceapa. Cât se prăjesc împreună, baţi ouăle cu un praf de sare şi piper, pui verdeaţa tocată şi le adaugi în cratiţă, peste cartofi şi carne. Amesteci jumările până se prăjesc şi ouăle, apoi le răstorni pe o farfurie.
Sunt bune cu mămăliguţă caldă şi murături.

3.413 vizualizări
899 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
9. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
10. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
14. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
17. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
19. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
21. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
23. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
24. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
26. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
27. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
28. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.