Salată de ceapă ca în Maramureş - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Salate de legume » Salată de ceapă ca în Maramureş

Salată de ceapă ca în Maramureş

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 cepe, 2 linguri ulei, 1 lingura bulion, sare, piper.

Mod de preparare: Cureti ceapa, o speli, o tai solzisori si o strangi intr-un prosop curat de bucatarie. O "bati" apoi cu o lingura de lemn pana se inmoaie si i se scurge zeama. O pui apoi intr-o strecuratoare si o treci sub un jet de apa rece. Amesteci uleiul cu bulionul, pui sare si piper dupa gust, adaugi sosul peste ceapa intr-un castron si omogenizezi salata. E buna si langa fasole, cartofi prajiti sau carne.

4.367 vizualizări
806 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
10. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
11. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
12. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
14. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
17. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
18. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
19. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
20. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
21. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
23. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
25. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
27. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
28. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
29. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.