Păstrăv cu sos fin de unt - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Păstrăv cu sos fin de unt

Păstrăv cu sos fin de unt

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 pastravi, 2 linguri otet, 3 linguri apa, 4 galbenusuri, 1 si 1/2 pachete unt, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Curatati pastravii, ii spalati si ii uscati pe un servet de hartie absorbant. Presarati cu sare, piper, puneti in fiecare cate o bucatica de unt, ii infasurati in folie de aluminiu si ii dati la cuptor pentru 20-25 minute. Sosul: Fierbeti otetul cu 3 linguri de apa si cand da in clocot, treceti cratita pe baie de aburi si adaugati galbenusurile unul cate unul, amestecand continuu. Nu se adauga urmatorul galbenus pana nu se incorporeaza complet cel de dinainte!! Puneti 1 pachet de unt bucata cu bucata amestecand energic, luati sosul de pe foc, potriviti de sare si piper.
Daca sosul incepe sa se taie, adaugati o lingura de apa rece si amestecati repede.

5.807 vizualizări
861 tipăriri
3 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
8. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Supă simplă cu unt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Creveţi cu unt şi sâmburi de nucă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
20. Supă de roşii cu unt de arahide (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
22. Supă de conopidă cu unt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Tocăniţă finlandeză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.