Sos Guacamole (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din ouă » Sosuri reci » Sos Guacamole (II)

Sos Guacamole (II)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 rosii potrivite, 4 avocado, 1 ceapa mica, 2 catei de usturoi, o legatura cilantro sau coriandru, zeama de la o lamaie, 2 ardei iuti, chips tortilla pentru servire.

Mod de preparare: Rosiile se cresteaza in forma de cruce, se aseaza intr-un vas de sticla, se toarna peste ele apa fierbinte si se lasa pentru 3 minute. Se scot si se pun in apa rece ca gheata iar cand coaja incepe sa se desprinda se scurge apa. Se indeparteaza coaja rosiilor dupa care cu o lingurita se scot samburii. Se taie in cubulete mici. Avocado se taie in 2 si cu o lingurita, se scot samburii, se scobesc si coaja se arunca. Se freaca pana devine ca o pasta sau se poate introduce intr-un blender pana devine totul ca o simpla pasta. Se adauga zeama de lamaie si se amesteca bine. Dupa aceea adaugam ceapa taiata foarte marunt si fin, usturoiul zdrobit si coriandru. Se amesteca totul foarte bine, adaugam ardeiul iute taiat foarte marunt si fin continuam amestecarea dupa care adaugam rosiile. Se amesteca si se da la frigider 1 ora.
Se serveste cu tortilla chips.

7.085 vizualizări
1.022 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
7. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
12. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
27. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.