Orez a la Canton - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu orez » Orez a la Canton

Orez a la Canton

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 ceşti orez fiert, 4 linguri untură, 6 buc. cîrnăciori, 200 g şuncă, 2 ouă, 1 buc. ceapă, 100 g ton, ciuperci, ceapă verde.

Mod de preparare: Se fierbe orezul in apa sarata, cu citeva ore inainte de pregatirea mincarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece. Cirnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in untura. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in citeva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul (incalzit in prealabil), tonul rupt in fisii marunte si ouale batute ca pentru omleta. Se amesteca incet, lasind cratita pe foc foarte putin timp, pina ce compozitia devine omogena.
Mincarea se serveste cu ceapa verde.

10.416 vizualizări
1.163 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Conopidă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Dovleac prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
15. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
16. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
17. Crenvuşti cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
22. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
25. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
26. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
27. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
28. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
29. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.