Supă de mazăre cu carne - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Supe cu carne » Supă de mazăre cu carne

Supă de mazăre cu carne

Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g carne, 250 g mazare, 200 g zarzavat (morcov, patrunjel), o ceapa mica, 2 linguri unt

Mod de preparare: Se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la inmuiat se pune in supa si se fierbe cam 1 1/2 ore. Morcovul, patrunjelul si ceapa, spalate si curatate, se taie in cuburi mici, se prajesc usor in unt si se pun in supa cu 15-20 minute inainte de servire. Se adauga sarea.
La supa de mazare, se poate adauga sunca sau piept de porc afumat. De asemenea, se poate servi cu mici cuburi de piine alba prajite in putin unt (crutoane).

2.678 vizualizări
892 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.