Carne cu busuioc - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Carne cu busuioc

Carne cu busuioc

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg carne de porc sau vita, piper, sare, o lingura de busuioc macinat, 1/2 litri bulion, 250 ml vin alb sec, ulei.

Mod de preparare: Se taie carnea in fisii subtiri si se pune la tigaie in ulei incins pina se rumeneste usor, apoi se sareaza se presara cu putin piper si se pune vinul peset ea. Se opareste la foc redus. Cind carnea este aproape gata (trei sferturi) se adaga o lingura de busuioc si apoi bulionul, se continua sa se firba pina carnea va fi gata.
Se serveste cu cartofi natur.

3.501 vizualizări
945 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.