Ciorbă de ouă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Ciorbe » Ciorbă de ouă

Ciorbă de ouă

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 capatina usturoi, boia de ardei, oua, 3 linguri smintina, 3 linguri otet, sare, patrunjel verde.

Mod de preparare: Se caleste putin usturoiul pisat impreuna cu boiaua si se stinge cu 2-3 litri de apa. Cind fierbe se pune morcovul si patrunjelul taiat marunt. Cind zarzavatul e aproape fiert, se pun ouale (de fiecare persoana 1-2 oua) Ouale se sparg unul cite unul si se lasa incet in ciorba, separate si avind grija sa ramina intregi. Se lasa sa fiarba ouale cu zarzavatul inca 10 minute, punind apoi patrunjelul verde tocat. Se amesteca in supiera 3 linguri de smintina, cu 3 linguri otet, apoi se pune ciorba peste ele. Se gusta de acru si sare, apoi se serveste.

13.981 vizualizări
995 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
4. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
16. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.