Gustare pe bază de brînzeturi - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Gustare pe bază de brînzeturi

Gustare pe bază de brînzeturi

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 200 g brînză dulce, 200 g brînză telemea de vacă, 1 pahar mic de iaurt sau sana, 1 lingura smîntînă dietetică, chimen, piper roşu sau alb, cîteva măsline nesărate tăiate cubuleţe, ceapă uscată sau verde tăiată mărunt.

Mod de preparare: Se amestecă aceste ingrediente şi se prepară o pastă foarte apetisantă.
Opţional, puteţi adăuga ardei roşu tăiat mărunt şi una sau mai multe dintre mirodeniile preferate: cimbru, rozmarin, oregano, mentă, chili.
Se serveşte pe felii de pîine de secară, graham sau pîine prăjită.

2.577 vizualizări
728 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
7. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
14. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
16. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.