Gogoşi de vin - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Gogoşi » Gogoşi de vin

Gogoşi de vin

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 pahar vin alb, 1 lingura unt (margarina), o lingura zahar, 200 g faina , 4 oua, sare, ulei sau untura pentru prajit, zahar vanilat si scortisoara.

Mod de preparare: Se pune la fiert untul si vinul. Cind clocoteste se ia de pe foc si se adauga deodata faina, care a fost cernuta in prealabil. Se amesteca mereu pina ce aluatul se desprinde de pe cratita. Se da deoparte si se freaca pina se racoreste. Se adauga pe rind galbenusurile si apoi se pun albusurile spuma. Se incinge grasimea intr-o cratita (de tuci), se ia cu lingurita din compozitie si se da drumul bulgarasilor de coca in grasime.
Cind sint gata, se presara cu zahar pudra vanilat amestecat cu scortisoara.

5.104 vizualizări
1.102 tipăriri
4 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
5. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
8. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
11. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
13. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Gogoşari în oţet cu muştar (Conserve din legume, murături > Murături simple)
15. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
16. Caviar de vinete cu sardele (Aperitive > Sandviciuri)
17. Salată de vinete iuţi (Salate > Salate de legume)
18. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)
19. Salată de cartofi cu castraveţi şi maioneză (Salate > Salate de legume)
20. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume)
21. Salată de crudităţi cu ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Salată de vinete cu usturoi (Salate > Salate de legume)
23. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume)
24. Salată de vinete cu roşii (Salate > Salate de legume)
25. Salată chinezească cu gogoşari, castraveţi şi conopidă (Salate > Salate de legume)
26. Salată de gogoşari copţi (Salate > Salate de legume)
27. Salată de vinete cu maioneză (Salate > Salate de legume)
28. Salată de orez cu maioneză în trei culori (Salate > Salate de legume)
29. Salată de vinete cu ceapă şi usturoi (Salate > Salate de legume)
30. Raci fierţi cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.