Marinată de crap aromată - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Marinată de crap aromată

Marinată de crap aromată

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg crap, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, sare, 1 ceasca otet, 1 ceasca apa, 3-4 boabe ienibahar, 2-3 foi dafin, 2 bucati zahar (facultativ), sare.

Mod de preparare: Crapul, curatat si spalat, se taie in bucati, se sareaza si se lasa sa stea astfel 1/2 ora. Se usuca fiecare bucata cu un servet curat, se da prin faina si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti, la foc mic. Bucatile de crap rumenite frumos se asaza intr-un castron sau intr-un borcan si se toarna peste ele otetul care a dat citeva clocote impreuna cu apa, sarea, boabele de ienibahar, foile de dafin si zaharul. Cind se toarna peste peste, otetul trebuie sa fie rece. Se serveste dupa 2-3 zile. Daca sosul este prea acru, se adauga putina apa fiarta, sau daca mai trebuie acrit, se mai adauga putin otet fiert si racit.

2.961 vizualizări
757 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Pastă aromată de cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Ciorbă de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Supă de cartofi aromată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Salată de sfeclă roşie marinată (Salate > Salate de legume)
7. Salată de fasole uscată albă marinată (Salate > Salate de legume)
8. Crap pescăresc (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Crap pescăresc (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Crap călugăresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Crap cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Crap marinăresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Crap pe cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Crap cu vin negru (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Crap cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Crap la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Crap la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Crap cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Crap pe varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Saramură de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Iahnie de crap (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Plachie de crap cu morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Scrapple (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Crap la cuptor cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Crap umplut cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Saramură aromată cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Saramură de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.