Piept de gâscă tocat - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne tocată » Piept de gâscă tocat

Piept de gâscă tocat

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 piept de gasca, 1 chifla, lapte pentru inmuiat, 1 lingurita de ulei, 1 lingurita de ceapa data pe razatoare, 1 ou, 1 lingura de faina, sare, piper macinat, maghiran.

Mod de preparare: Se dezlipeste pielea de pe carne pana la mijloc pe ambele parti, se scoate carnea si se toaca.
Se prajeste ceapa in ulei, se adauga chifla inmuiata in lapte si stoarsa, oul, faina si condimentele.
Se amesteca cu carnea tocata, se imparte in doua gramezi si se asaza la loc pe os, se acopera cu pielea si se prinde la margini.
Se pune intr-un vas termorezistent mai adanc, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor, pana cand se inmoaie carnea, apoi se mai frige descoperita, pana cand se rumeneste.
Se serveste cu varza calita si cu cartofi.

3.379 vizualizări
888 tipăriri
11 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
6. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată thailandeză cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
14. Piept de pui cu oregano (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Piept de gâscă împănat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Gâscă a la Oradea (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Piept de gâscă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Gât de gâscă umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ficat de gâscă prăjit (Mâncăruri > Fripturi)
20. Gâscă cu orez ca în Ardeal (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Gâscă pe varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
24. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Piept de pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
27. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri)
28. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi)
29. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Salată cu piept de pasăre şi varză acră (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.