Gât de gâscă umplut - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Gât de gâscă umplut

Gât de gâscă umplut

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pielea de la gatul unei giste, 1 chifla inmuiata in lapte, 1 ou, maruntaie de gasca fierte si taiate marunt, 1 lingurita de ulei, 1 lingurita de ceapa rasa, cateva bucati de zarzavat fiert, sare, piper macinat, maghiran, patrunjel verde.

Mod de preparare: Se scoate pielea de pe gat si se coase la un capat.
Se prajeste ceapa in ulei, se amesteca cu chifla inmuiata si stoarsa, maruntaiele fierte si taiate cuburi, zarzavatul taiat cuburi, patrunjelul verde tocat, sare, piper si maghiran.
Se framanta toate cu ou, se umple gatul si se coase si la celalalt capat. Maruntaiele se pot inlocui cu sunca fiarta sau cu carne de porc tocat.
Se da la cuptor pana se rumeneste.
Se serveste atat cald, cat si rece.

5.976 vizualizări
982 tipăriri
11 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Supă de cartofi gătită greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
11. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
12. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
13. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Mere umplute cu nuci (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Portocale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Pepene galben umplut (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Clătite umplute cu cârnaţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Ardei umpluţi cu hribi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
26. Macrou umplut şi copt în folie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Piept de gâscă împănat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Gâscă a la Oradea (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Piept de gâscă tocat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Varză dulce umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.