Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac

Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg carne de viţel, 2 morcovi, 2 bucăţi păstârnac, 1 ţelină, 1 kg spanac, 100 g unt, 2 linguri făină, 250 ml lapte, 100 ml ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Tai carnea bucăţi şi o înăbuşi în apă cu puţină sare şi ulei. Cureţi morcovii, păstârnacul şi ţelina, le tai bucăţi, le adaugi în cratiţă şi le laşi să fiarbă împreună. Separat, speli spanacul, îl fierbi 15 minute, îl scurgi şi-l pasezi. Topeşti untul, adaugi făina, o rumeneşti puţin şi stingi cu lapte. Pui apoi şi spanacul, potriveşti gustul de sare, amesteci şi laşi piureul pe foc câteva minute. După ce a fiert friptura, o scoţi pe o farfurie şi o aduci cu piureul de spanac alături.

6.056 vizualizări
994 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
14. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
22. Ciorbă de spanac cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume)
29. Salată de spanac cu ouă fierte (Salate > Salate de legume)
30. Salată de spanac cu măsline (Salate > Salate de legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.