Ceai Kashmir - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne tocată » Ceaiuri » Ceai Kashmir

Ceai Kashmir

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: O linguriţă ceai rusesc, scorţişoară, şofran, 2 linguriţe migdale tocate mărunt, zahăr sau miere după gust.

Mod de preparare: Se toarnă apa fierbinte peste condimente şi ceaiul. Se lasă cinci minute. Se pun câteva migdale în cană şi se toarnă deasupra ceaiul fierbinte. Se îndulceşte după gust.

3.819 vizualizări
1.017 tipăriri
10 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ceai de măceşe (Băuturi > Ceaiuri)
2. Ceaiul exotic al lui Amor (Băuturi > Ceaiuri)
3. Ceai de Assam (Băuturi > Ceaiuri)
4. Ceai verde cu ghimbir şi miere (Băuturi > Ceaiuri)
5. Ceai turcesc (Băuturi > Ceaiuri)
6. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Ceai cu fructe (Băuturi > Ceaiuri)
8. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
9. Ceai cu miere şi mirodenii (Băuturi > Ceaiuri)
10. Ceai Sangria (Băuturi > Ceaiuri)
11. Punch de ceai (Băuturi > Punch)
12. Ceai de muşeţel (Băuturi > Ceaiuri)
13. Chec cu ceai verde şi fructe de pădure (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.