Punch de ceai - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne tocată » Punch » Punch de ceai

Punch de ceai

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1/2 l ceai, zahăr după gust, zeama şi pulpa de la o portocală, 4 linguriţe suc de lămâie, 2 cutii bere, un pahar limonadă, o portocală tăiată felii.

Mod de preparare: Se amestecă zahărul cu ceai, până ce acesta se dizolvă. Se adaugă zeama şi pulpa de portocală şi se amestecă. Se răceşte.
Înainte de servire, se amestecă berea, limonada şi feliile de portocală.

4.673 vizualizări
1.184 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ceai de măceşe (Băuturi > Ceaiuri)
2. Ceaiul exotic al lui Amor (Băuturi > Ceaiuri)
3. Ceai de Assam (Băuturi > Ceaiuri)
4. Ceai verde cu ghimbir şi miere (Băuturi > Ceaiuri)
5. Ceai Kashmir (Băuturi > Ceaiuri)
6. Ceai turcesc (Băuturi > Ceaiuri)
7. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Ceai cu fructe (Băuturi > Ceaiuri)
9. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
10. Ceai cu miere şi mirodenii (Băuturi > Ceaiuri)
11. Ceai Sangria (Băuturi > Ceaiuri)
12. Ceai de muşeţel (Băuturi > Ceaiuri)
13. Chec cu ceai verde şi fructe de pădure (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.