Ceai de măceşe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne tocată » Ceaiuri » Ceai de măceşe

Ceai de măceşe

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 10-15 boabe de măceşe, 1 pahar apă, 25 g zahăr.

Mod de preparare: Se spală măceşele şi se pun să fiarbă în apă clocotită 5-10 minute, acoperite. Se iau de pe foc şi se lasă să stea acoperite.
Ceaiul se serveşte îndulcit, cald sau rece.

6.982 vizualizări
1.066 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ceaiul exotic al lui Amor (Băuturi > Ceaiuri)
2. Ceai de Assam (Băuturi > Ceaiuri)
3. Ceai verde cu ghimbir şi miere (Băuturi > Ceaiuri)
4. Ceai Kashmir (Băuturi > Ceaiuri)
5. Ceai turcesc (Băuturi > Ceaiuri)
6. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Ceai cu fructe (Băuturi > Ceaiuri)
8. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
9. Ceai cu miere şi mirodenii (Băuturi > Ceaiuri)
10. Ceai Sangria (Băuturi > Ceaiuri)
11. Punch de ceai (Băuturi > Punch)
12. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi)
13. Vin de măceşe (Băuturi > Băuturi cu vin)
14. Ceai de muşeţel (Băuturi > Ceaiuri)
15. Chec cu ceai verde şi fructe de pădure (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.