Albă ca zăpada - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Prăjituri » Albă ca zăpada

Albă ca zăpada

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Aluat: 2 oua, 9 linguri zahar, 9 linguri lapte, 9 linguri ulei, 3 pliculete zahar vanilat, sare, 1/2 lingurita amoniac.
Crema: o cana lapte fiert, 6 linguri faina, 1 1/2 cana de zahar, 1 pachet margarina.

Mod de preparare: Coca se imparte in trei si se coace pe fundul tavii. Pentru crema: o cana de lapte se bate cu 6 linguri faina, dupa care se pune in laptele fiert, se adauga 1 1/2 cana de zahar si 1 pachet margarina. Se da jos de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se adauga esenta de rom. Se umplu blaturile.

11.438 vizualizări
1.471 tipăriri
17 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
8. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
9. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
11. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
12. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
13. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
15. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
18. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
19. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
20. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
21. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
22. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Avocado cu creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.