Crap la cuptor în sos de vin şi usturoi - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Crap la cuptor în sos de vin şi usturoi

Crap la cuptor în sos de vin şi usturoi

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1,5 kg crap, usturoi, 1 pahar vin, 1 pahar ulei, sare, piper, boia, patrunjel verde.

Mod de preparare: Se despica crapul si se fixeaza pe betisoare. Se pune la tava nesarat, cu ulei foarte mult si multa boia de ardei dulce. Se da la cuptor si cind incepe sa sfiriie, se pune pe deasupra mult patrunjel tocat fin, usturoi taiat felioare si care a fost tinut din ajun in vin alb si piper. Dupa ce s-a fript pe trei sferturi, se da sare. Sarea pusa in acest moment face ca pestele sa devina pufos. Se stropeste cu vinul alb in care a fost tinut usturoiul. Se serveste cu sosul lui, imediat ce este gata.

3.038 vizualizări
785 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
10. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
11. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
12. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
16. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
19. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
20. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
21. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
22. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
23. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
25. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
27. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
28. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
29. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
30. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.