Roşii umplute cu ouă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Roşii umplute cu ouă

Roşii umplute cu ouă

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 8 rosii mari (de cate 150 g fiecare), sare, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 3 crengute de cimbru, 2 linguri ulei, 1 lingura pulpa de rosii (din conserva), piper, grasime pentru forma, 8 oua, 20 g cascaval ras.

Mod de preparare: Se spala rosiile, se sterg bine, se taie capacelul si se scobesc cu o lingura. Se sareaza in interior si se lasa sa se scurga circa o ora cu gura in jos. Usturoiul zdrobit, ceapa tocata si cimbrul se calesc in uleiul incins, pana ce devin sticloase. Miezul de rosii se toaca mai mari, se amesteca cu pulpa de rosii si se pun pe foc sa dea cateva clocote, amestecand intruna (cca 5 minute). Se adauga sare, piper si se toarna intr-o forma unsa. Se asaza rosiile scurse - una langa alta - in sos si se pipereaza in interior. Se sparg pe rand ouale intr-o ceasca si se lasa sa alunece usor in cate-o rosie. Se presara deasupra cascavalul ras si se lasa in cuptorul incins (180 grade C) cam 25 de minute, sa se intareasca.
Se servesc cu paine sau cu risotto.

1.875 vizualizări
644 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
4. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
18. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Supă de suc de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de roşii cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de roşii cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de roşii cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de roşii cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de roşii cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de roşii cu unt de arahide (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de roşii cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de roşii şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de roşii turcească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.