Friptură de vacă cu sos de brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Friptură de vacă cu sos de brânză

Friptură de vacă cu sos de brânză

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g salata verde (creata), 1/8 l lapte, 125 g branza Bucegi sau topita, o lingura faina (zeamil) pentru legat sosul, sare, piper, zahar, 8 felii de carne de vita (a 75 g), 2 linguri ulei.

Mod de preparare: Se spala salata, se lasa sa se scurga si se rupe bucati. Se incalzeste laptele, se introduce branza faramitata si se lasa sa se topeasca, amestecand intruna. Se fierbe putin (cateva clocote), se leaga cu faina sau zeamil si se adauga sare, piper si putin zahar.
Se spala carnea, se zvanta, se pipereaza si se prajeste in uleiul incins, circa doua minute pe fiecare parte. Se sareaza, se toarna peste ea sosul de branza si se presara bucatile de salata.

2.427 vizualizări
687 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
11. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
12. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
13. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
15. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
16. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
17. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
24. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
29. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.