Surimi cu sos alb şi broccoli - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Surimi cu sos alb şi broccoli

Surimi cu sos alb şi broccoli

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g broccoli, 200 g surimi, 150 ml vin alb, 250 g smantana, o lingura cu praf de curry, sare, piper, ulei de masline, o jumatate de lamaie, marar, portocala.

Mod de preparare: Broccoli se tin timp de zece minute in apa rece cu sare, apoi se pun la fiert in apa fierbinte ca sa-si pastreze culoarea.
Dupa ce au fiert se scurg de apa si se calesc cate cinci minute pe fiecare parte. Se scot din ulei si se asaza pe un servet de bucatarie absorbant.
Bucatile de surimi se introduc pentru doua minute in apa fierbinte amestecata cu vin alb.
Smantana se amesteca bine cu sare si piper dupa gust, se adauga praful de curry, o lingura cu ulei de masline si sucul de lamaie. Se acopera sosul cu o folie alimentara si se introduce la rece pentru zece minute.
Broccoli si surimi se servesc cu sosul de smantana, presarate cu verdeata tocata.
Pentru un gust exotic, se foloseste o portocala in locul lamaii.

6.242 vizualizări
904 tipăriri
9 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
14. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
16. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
17. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
19. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
20. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
21. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
27. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
29. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
30. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.