Sos de castraveţi (cald) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din ouă » Sosuri cu legume » Sos de castraveţi (cald)

Sos de castraveţi (cald)

Ingrediente: Pentru 1 kg: 300 g castraveţi muraţi, 125 g smîntînă, 75 g unt, 100 g făină, 30 g sare, 800 ml supă.

Mod de preparare: Castraveţii se curăţă de coajă şi seminţe, se taie în lungime şi se scurg de zeamă. Făina cernută se dizolvă în supă, se adaugă untul, smântâna şi sarea. Se fierbe circa 20 de minute, după care se adaugă castraveţii, continuindu-se fierberea înca 20 de minute. Se verifică gustul. Sosul se recomandă în servirea preparatelor din carne de vită şi pasare, fierte.

3.869 vizualizări
938 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
7. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
12. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Rulade mici cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
19. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
22. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată de mere cu castraveţi acri (Salate > Salate de legume)
24. Salată de cartofi cu castraveţi şi maioneză (Salate > Salate de legume)
25. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
26. Salată de castraveţi şi ardei graşi (Salate > Salate de legume)
27. Salată de castraveţi cu mere (Salate > Salate de legume)
28. Salată de cartofi cu sos de muştar (I) (Salate > Salate de legume)
29. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume)
30. Salată de ţelină şi castraveţi (Salate > Salate de legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.