Sos de cireşe cu brânză de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Creme » Sos de cireşe cu brânză de vacă

Sos de cireşe cu brânză de vacă

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g cirese, 400 g branza grasa de vaci, 100 ml frisca lichida, 150 g zahar tos, 2 plicuri de zahar vanilat + 1 lingura de supa cu zahar, 1/2 portocala, 1 baton de vanilie.

Mod de preparare: Puneti ciresele fara samburi intr-o cratita impreuna cu zaharul, sucul stors al jumatatii de portocala si batonul de vanilie taiat in doua pe lung si apoi fiecare parte in jumatate. Lasati sa fiarba totul pe foc mic, 30 de minute.
Bateti frisca (sa fie rece) si adaugati zaharul. Incorporati-o in branza de vaci, bine frecata inainte. Impartiti-o in patru cupe sau castronase si turnati deasupra fiertura de cirese calduta.

2.420 vizualizări
784 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
11. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
12. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
13. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
15. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
16. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
17. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
23. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
28. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.