Roşii umplute cu brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Roşii umplute cu brânză

Roşii umplute cu brânză

Ingrediente: 600 g rosii (10 buc.), 150 g brinza de vaca, 150 g telemea, 100 g unt, 50 g marar, 100 g salată verde.

Mod de preparare: Rosiile se sorteaza de marime mijlocie, se curata, se spala, se taie capacul, se scobesc cu lingura si se scurg. Mararul se curata, se spala, se zvanta si se taie marunt. Salata verde se curata, se spala si se scurge. Brinzeturile se tree prin masina de tocat cu sita deasa si se amesteca cu untul frecat spuma si cu mararul. Se freaca compozitia pina se omogenizeaza. Se umplu rosiile si se aseaza pe un platou prevazut cu salata verde. Rosiile se pot umple si cu salata de vinete.

2.631 vizualizări
702 tipăriri
3 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Supă de suc de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de roşii cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de roşii cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de roşii cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de roşii cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de roşii cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de roşii cu unt de arahide (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de roşii cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.