Pateuri cu ciuperci şi carne de pui - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Pateuri cu ciuperci şi carne de pui

Pateuri cu ciuperci şi carne de pui

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pachet de foetaj, 500 g ciuperci, un piept de pui, sare, piper, 2 oua, parmezan, 3 rosii, o legatura de patrunjel, marar.

Mod de preparare: Pieptul de pui se dezoseaza, se spala, se taie fasii subtiri si se pune pe o farfurie. Ciupercile se curata de pielita, se spala si se taie felii.
Se amesteca bine carnea de pui cu ciupercile si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga ouale, jumatate din legatura de patrunjel spalat si tocat. Se dezgheata foetajul, se taie in fasii late de 5 cm, apoi se decupeaza in dreptunghiuri egale ca lungime.
Se pune compozitie pe fiecare dreptunghi si se ruleaza. Se stropeste o tava cu apa rece, se pun pateurile si se introduce tava in cuptorul fierbinte. Dupa ce s-au copt, se scot din tava, se presara parmezan si restul de patrunjel.
Se servesc alaturi de rosiile taiate felii.
In umplutura se poate folosi si marar.

4.225 vizualizări
1.005 tipăriri
3 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
11. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
12. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
13. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
15. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
18. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
29. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.