Şodou cu rom - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne tocată » Cocteiluri alcoolizate » Şodou cu rom

Şodou cu rom

Ingrediente: 3 galbenisuri, 100 g zahar, 300 ml lapte, 50 ml rom, 50 ml coniac, vanilie.

Mod de preparare: Intr-un lighenas, galbenisurile se freaca cu zaharul 1-2 min, se dilueaza cu laptele se pune vanilie si se bate pe un vas cu apa clocotita 10 min ca sa se lege ca o smintina subtire, cind se ia de pe foc se adauga romul si coniacul in suvoi subtire, batindu-se mereu cu telul. Se serveste in cescute.

4.131 vizualizări
932 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
5. Romburi pentru supă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Pastă aromată de cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Supă de cartofi aromată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Caise cu frişcă şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Salată de banane cu rom şi frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Salată de căpşuni cu lămâie şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Compot de prune cu aromă de vanilie (Conserve de fructe > Compoturi)
12. Tort de omletă cu 3 arome (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Mere cu orez şi şodou (Dulciuri > Prăjituri)
14. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
15. Frigărui de porc cu aromă de floare de tei (Mâncăruri > Fripturi)
16. Îngheţată de ciocolată cu rom (Dulciuri > Îngheţate)
17. Pizza românească (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Omletă cu 3 arome (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Ouă umplute cu ficat cu aromă de coniac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Saramură aromată cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Ciuperci umplute româneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Baclava cu sirop de rom (Dulciuri > Prăjituri)
24. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
25. Salată cu ochiuri româneşti (Salate > Salate cu ouă)
26. Şniţel de pui cu amestec de arome (Mâncăruri > Fripturi)
27. Cartofi copţi cu salată de ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ochiuri româneşti cu iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Supă de pâine cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.