Cotlet de porc cu sos de coniac - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Cotlet de porc cu sos de coniac

Cotlet de porc cu sos de coniac

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 cotlete de porc, 100 ml coniac, 100 g unt, 2 linguri muştar, 2 cepe, 300 ml supă de vacă, cimbru, sare, piper.

Mod de preparare: Cotletele se spală, se condimentează şi se prăjesc în 80 g unt topit, când sunt rumenite, se scot pe un platou. În grăsimea rămasă se căleşte ceapa tocată fin, cam 8 minute până prinde o culoare aurie. Se stinge totul cu coniac şi se lasă să scadă puţin. Se adaugă supa, muştarul şi restul de unt şi se amestecă bine.
Se aşează cotletele pe un platou şi se stropesc cu sos de coniac.

4.662 vizualizări
761 tipăriri
6 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
24. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
28. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.