Cremă-spumă din brânză de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Spume » Cremă-spumă din brânză de vacă

Cremă-spumă din brânză de vacă

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 oua, 200 g branza de vaci bine scursa, 100 g frisca nebatuta (smantana), 4 linguri zahar, 1 lingura rom.

Mod de preparare: Separati albusurile de galbenusuri si bateti spuma albusurile (spuma sa fie tare).
Amestecati (cu mixerul) galbenusurile si zaharul pana ce acesta se topeste.
Adaugati branza de vaci, frisca (smantana) si romul si apoi incorporati usor albusurile batute.
Tineti crema 2 ore la frigider si serviti-o cu compot, salata de fructe sau cu fructe de padure proaspete.

6.331 vizualizări
984 tipăriri
13 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
8. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
10. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
20. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
23. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
29. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
30. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.