Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Paste, pizza şi găluşte » Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă

Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă

Ingrediente: 1/4 kg brinza de vaca, un ou, coaja rasa de lamiie, 30 g faina, un virf de cutit sare, zahar pudra, vanilie.

Mod de preparare: Se pun toate ingredientele intr-un castron si se freaca bine cu dosul furculitei, pina cind se omogenizeaza (cca 2 minute).Compozitia se pune pe o foaie de nailon, presarata cu 1-2 linguri de faina; din ea se formeaza un sul gros care, apoi se taie in 12 bucati.Fiecare bucata se ruleaza prin faina, dindu-i forma rotunda si plata de chiftea, cu grosimea de 1 cm.Cind toate sint gata, se infierbinta tigaia goala, 3-4 minute (dar nu direct pe flacara) , la foc mijlociu, si in ea se pun 2 linguri cu untdelemn (30 ml); imediat, se asaza papanasii, unii linga altii, citi incap, neinghesuiti.Se prajesc pe o parte, 1-2 minute, pina se rumenesc, apoi se intorc, cu lama cutitului, pe partea cealalta si se prajesc la fel; daca este nevoie, se pun inca 1-2 linguri cu untdelemn, ca papanasii sa nu se lipeasca de tigaie.Toata operatia dureaza 10-15 minute.Se servesc imediat, pudrati cu zahar si vanilie.

8.618 vizualizări
935 tipăriri
32 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
8. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
10. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
20. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
23. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
29. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
30. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.