Roşii umplute cu tăiţei laţi - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Roşii umplute cu tăiţei laţi

Roşii umplute cu tăiţei laţi

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 100 g tăiţei laţi, sare, 4 roşii, 2 ouă, piper, 1/2 legătură de cimbru, 1 ceapă, 3 linguri măsline, 100 g mazăre, 50 g parmezan ras.

Mod de preparare: Tăiţeii se fierb în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe pachet. Se răstoarnă într-o strecurătoare, se toarnă apa rece peste ei şi se lasă să se scurgă. Se spală roşiile, se curăţă, apoi se taie capacul. Se golesc de conţinut.
Se bat ouăle cu sare şi piper. Se spală cimbrul, se scutură de apă şi se toacă. Se amestecă 1/2 din cantitate cu ouăle bătute.
Se curăţă ceapa şi se toacă. Se încinge uleiul şi se căleşte ceapa 10 min., amestecînd încontinuu. Se adaugă restul de cimbru şi se mai condimentează după gust cu sare şi piper. Se pune acest amestec într-o formă de sufleu unsă cu grăsime. Se încinge cuptorul la 200 grade C.
Se amestecă tăiţeii laţi cu mazărea congelată şi parmezanul. Se aşează roşiile în formă şi se umplu cu amestecul de tăiţei. Se toarnă ouăle bătute în roşii. Se coc roşiile la cuptor cca.25-30 min. La final, se presară verdeaţă pe deasupra. Conţinutul scobit din roşii se foloseşte la prepararea sosului.

2.958 vizualizări
807 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
3. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
5. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
6. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
7. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
8. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
9. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
14. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
17. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.