Spumă din marmeladă de caise - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Spume » Spumă din marmeladă de caise

Spumă din marmeladă de caise

Ingrediente: 3 albusuri, 150 g marmelada de caise, 150 g zahar tos, 20 ml zeama de lamiie sau rom.

Mod de preparare: Intr-un lighenas, albusurile se bat spuma, se adauga zaharul tos, zeama de lamiie sau romul si marmelada de caise, batindu-le in continuare pe un vas cu apa clocotita, cu telul in forma de para, cca 10 minute, ca si bezelele, pina cind se intaresc bine (sa nu cada de pe tel).Spuma se poate pune in pahare cu sau fara picior, sau in farfurii de compot si se servesc reci.

3.352 vizualizări
947 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
15. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
20. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
28. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Caise cu frişcă şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.