Spanac la cuptor cu caşcaval ras - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Spanac la cuptor cu caşcaval ras

Spanac la cuptor cu caşcaval ras

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1,5 kg spanac, 50 g unt, 3 linguri caşcaval ras, sare.

Mod de preparare: Se scurge spanacul opărit şi se amestecă cu caşcavalul ras mare şi jumătate din unt. Se potriveşte de sare. Se ţine 15 minute la cuptor în forma unsă cu restul de unt.

2.547 vizualizări
615 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
4. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
13. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
14. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
18. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
21. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
24. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
28. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.