Conopidă cu sos alb la cuptor - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Conopidă cu sos alb la cuptor

Conopidă cu sos alb la cuptor

Ingrediente: 2-3 conopide (dupa marime), 1/2 pahar smintina, 150 g cascaval sau brinza, 2-3 linguri unt, sos alb.

Mod de preparare: Se fierbe conopida. Se prepara un sos alb mai gros, stins cu zeama in care a fiert conopida si se amesteca cu brinza. Se unge vasul care merge la cuptor, se presara cu pesmet, se toarna un strat de sos alb, se asaza deasupra conopida si apoi iar sos alb. Se adauga unt si smintina si se da la cuptor sa se rumeneasca. In momentul cind se serveste, se mai adauga brinza pe deasupra, unt proaspat si smintina. Sosul se stinge cu zeama in care a fiert conopida, iar daca se adauga putin lapte este si mai gustos.

2.689 vizualizări
686 tipăriri
3 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Conopidă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
14. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
15. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
17. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
19. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
21. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
24. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
25. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
26. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
27. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
29. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.