Tort cu portocale (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Torturi » Tort cu portocale (II)

Tort cu portocale (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 oua, 350 g zahar, 4 plicuri de zahar vanilat, 1 l lapte, 8 portocale, 500 ml. frisca lichida, 1 pumn de stafide, 24 piscoturi de sampanie.

Mod de preparare: 6 galbenusuri sunt amestecate cu 350 g zahar, cu 3 plicuri zahar vanilat si 1/2 l lapte, amestecate pe foc intr-un vas cu apa.
3 pliculete de gelatina se amesteca si ele cu 5-6 linguri de apa pe foc intr-un vas cu apa pana ce se omogenizeaza. Apoi se toarna gelatina peste cealalta compozitie si se amesteca tot timpul pana se face o crema plus un pumn de stafide si un pumnisor de coaja de portocala rasa . Se lasa la rece. Se bate frisca 500 ml. Si albusurile sa fie tari. Dupa ce se raceste crema se amesteca cate o lingura intr-un castron mai mare din fiecare (frisca, albusuri, crema) Portocalele se curata si se taie rondele. Racesti o cratita si lasi putina apa pe fundul oalei. Tapetezi peretii cu feli de portocale si apoi inbibi piscoturile in lapte cu un plic de zahar vanilat (doar le bagi si le scoti). Peste portocale pui incet 1/2 din compozitie si asezi 12 piscoturi peste ea, se pune si cealalta parte de compozitie cu alte 12 piscoturi.
Se lasa 12 ore la frigider.

7.646 vizualizări
851 tipăriri
5 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
14. Supă de portocale şi morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de ţelină (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.