Ficat de gâscă natur - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu organe » Ficat de gâscă natur

Ficat de gâscă natur

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Un ficat de gâscă, unt, sare.

Mod de preparare: Se alege un ficat frumos, proaspăt şi alb. Se curăţă şi se ţine 2 ore în apă puţin sărată. Se şterge uşor cu o cârpă şi se aşează într-o cratiţă cu unt. Se acoperă şi se dă la cuptor, la foc moale.

Se ţine cam 25-30 min. la cuptor, în funcţie de mărime. Când e gata, se presară cu sare, şi se serveşte rece sau cald, după gust.

3.801 vizualizări
1.000 tipăriri
14 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
14. Somon cu garnitură de cuş-cuş (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
17. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Salată de octopus cu cartofi natur (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
21. Şalău cu garnitură de orez şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Aripioare picante cu garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Piept de gâscă împănat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Gâscă a la Oradea (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Piept de gâscă tocat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Piept de gâscă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Gât de gâscă umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ficat de gâscă prăjit (Mâncăruri > Fripturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.