Piept de pui umplut cu prune - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Piept de pui umplut cu prune

Piept de pui umplut cu prune

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 4 bucati piept de pui, sare, piper, 4 prune uscate, 4 linguri ulei, 4 linguri smantana, 4 linguri suc de lamiie.

Mod de preparare: Se spala carnea, se sterge si se cresteaza. Se condimenteaza cu sare, piper, boia pe dinafara si pe interior. Se umple fiecare bucata de carne cu cite o pruna taiata marunt si se prinde cu scobitori. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prjesc bucatile de carne, intorcindu-le pe toate partile. Cind s-au prajit se scot si se patreaza la cald. In sosul ramas se pune zeama de lamiie si smantana. Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe.
Se serveste pieptul de pui cu sosul si cartofi natur.

3.234 vizualizări
754 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
5. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
8. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
26. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.