Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Pasteta de pasăre |
Pasteta de pasăre |
Ingrediente: 1/2 kg carne de pasăre (piept, pulpe), 100 g ciuperci, 50 ml untdelemn, 200 g unt, o cutie de sardele, 10 măsline, 100 g şuncă, 2-3 castraveciori acri, un ou, o ceapă, o linguriţă cu vîrf de muştar, 100 ml vin, 2 linguri rom, sare, condimente de pasteta.
2.561 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre) 2. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 3. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 5. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 6. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 7. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 8. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 9. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 10. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 11. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 12. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 13. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 14. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 15. Supă de pasăre cu paste făinoase (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 16. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne) 18. Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 19. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 20. Supă de pasăre cu legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 21. Jumări cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 22. Salată cu piept de pasăre şi varză acră (Salate > Salate cu carne de pasăre) 23. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Pasteta de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Pastă de pasăre (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Aspic de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Lapte de pasăre (Dulciuri > Creme) 29. Salată cu ouă şi piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre) 30. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne) |