Cotlete de miel pane - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Cotlete de miel pane

Cotlete de miel pane

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg cotlete, 1-2 oua, faina, pesmet, 2 linguri grasime, sare, piper.

Mod de preparare: Se desprind coastele de sira spinarii, lasind muschiul legat de coaste. Se despart cotletele una cite una. La fiecare cotlet, se dezlipeste carnea de pe coaste, incepind cu partea dinspre burta, de la cartilaj. Se trage pielita spre muschi, stringindu-se astfel toata carnea linga muschi, iar coasta ramine descarnata. Se pune sare si piper. Se ia fiecare bucata si se da prin faina, ou si pesmet si din nou prin ou. Se prajesc in grasimea bine incinsa.
Se servesc fierbinti cu diferite garnituri, dar mai ales cu salata verde.

3.080 vizualizări
880 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
13. Cotlete de miel cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
14. Creier pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pulpă de miel cu gutui (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
20. Calamar pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
22. Ficat pane cu sote de mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Cotlete prăjite în unt (Mâncăruri > Fripturi)
24. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi)
25. Piept de curcan pane (Mâncăruri > Fripturi)
26. Drob de miel (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Drob de miel în foaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Drob de miel (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Drob de miel cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.